הרטבת לילה אצל ילד בן 5 וחצי וילדה בת 3

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

12/04/2010 | 12:10 | מאת: הגר

שלום, בני בן חמש וחצי עדיין מרטיב בלילה מדי פעם (2-3 בשבוע). האם נדרש טיפול? האם לקיחתו לשירותים באמצע הלילה הינו טיפול יעיל? בתי בת שלוש מרטיבה בכל לילה. הורדתי לה את הטיטול בלילה על-מנת שתרגיש כאשר היא רטובה, אך היא אינה מתעוררת בעקבות הרטיבות. האם להעיר אותה פעם-פעמיים בלילה לשירותים יעיל במקרה כזה? מהי השיטה לגמילה מחיתולים בלילה?

יקיצת לילה אינה משנה את קצב ההחלמה מהרטבות. רצוי לברר את הגורם ולטפל בהתאם.

מנהל פורום הרטבת לילה