הרטבת לילה ילדהבת6

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

08/04/2010 | 01:05 | מאת: אלכסנדרה

שלום,לבת שלי יש הרטבת לילה.היא נגמלה מחיטולים בגיל שנה וחודשיים עברה שנה ןאז היתה מלחמת לבנון השנייה (אנחנו מתגוררים בצפון ונסענו בתקופה זו להוריי במרכז הארץ)ומאז היא היתחילה להרטיב בלילה.היא ילדה פיקחית ומפותחת מאוד לגילה אך אני מבינה שזו לא בשליטתה.התיעצתי עם רופא משפחה הוא לא רואה שום בעיה פיזיולוגית ומרגעיה אותי שזה היחלוף אם הזמן אני לא רוצה יותר לחקות ולא מוכנה לתת תרופות השאלתי היא :האים טיפול אם הזמזם יעזור?אני חוששת שהיא יכולה לפתח תלול ואז היא פשוט "תחכה" לצליל?...

בת כמה היא לא מטפלים לפני גיל 5 שנים. ממליץ לברר למה היא מרטיבה לפני טיפול בזמזם או כל טיפול אחר.

מנהל פורום הרטבת לילה