הרטבת לילה בגיל 20:\\ לא יודעת כבר מה לעשות!

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

18/03/2010 | 18:39 | מאת: האנונימית.

שלום רב לכולם, אני כבר בת 20 ואני סובלת מהרטבת-לילה מגיל 12.הלכתי לפסיכולוגים בגלל שחשבו שזה התחיל ככה פתאום בגלל טראומה שעברתי,אך אינני זוכרת דבר...כך ששללו אפשרות זו. עשיתי כל מיני בדיקות אורודינמיות אצל אורולוגים מומחים,ויצא שיש לי שלפוחית רגיזה שאינה יכולה להכיל כמות שתן גדולה. בכל אופן.. אני תחת כדור אחד ביום של מינרין וכדור אחד של דטרוסיטול.אני ישנה עם מגן מזרון ולעיתים אני מרטיבה ואני בכלל לא מרגישה כשזה קורה...רק כשאני מתעוררת אני שמה לב שעשיתי פיפי על עצמי. יש לציין גם שניסיתי את הפעמון שאני מחברת אליי בלילה-מכשיר שמצלצל ברגע שהוא קולט פיפי,אך גם זה לא עזר..כשהמכשיר צילצל באמצע הלילה כבר הייתי מלאה בפיפי... האורולוג המומחה האחרון שהייתי אצלו אומר שאין פתרון לטפל. שאני חייבת להמשיך לקחת את המינרין עם השילוב של הדטרוסיטול,להקפיד לשתות הרבה מים,לאכול דברים עשירים בסיבים תזונתיים ולדאוג שתהיה לי צואה לא קשה מידי יום. אני מיואשת מאד... כל החיים אצטרך לקחת כדורים?כבר נמאס לי! בבקשה עיזרו לי...אני כבר לא יודעת מה לעשות!!!!!! :-(

שלום אני מבין שיש לך בעיה לא קלה לא לפיתרון ברשת. ממליץ שתפני למומחה או שתפני אלי . אני מקווה שנעזור לך האירי את כל הפרטים והקופה שלך , טל טל 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה