בית 7 מרטיבה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/03/2010 | 19:40 | מאת: חיאת

שלום פרופסור אני אם לשלושה ילדים הגדולה בת 7 שנים היא כבר בכיתה ב' הבעיה שהיה מרטיבה כל יום בלילה והבעיה הזאות מדיגה אותי מאוד ואני רוצה להודיע לך שבן שלי הגדול בן חמש לא מרטיב בכלל בלילה רק היא אפילו אני לא נותנת לא לשתות דברים לפני השינה אבל אותו דבר אם שתתה או לא היא מרטיבה אני מבקשת מכבודך ליעץ איתי מה לעשות שלא תרטיב בלילה תודה מראש על טיפולך. אני מחכה לתשובה שלך תודדדדדדדדדה

הרטבות לילה נגרמות על ידי מספר גורמים. ניתן לבצע בירור לא פולשני. לבדוק יצור שתן ת שלפוחית ולטפל בהתאם.

מנהל פורום הרטבת לילה