בן 20 ועדיין יושן עם טיטול.

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

04/03/2010 | 16:23 | מאת: איציק

שלום רב אני בן 20 ומרטיב כל לילה לאחרונה התחלתי להרטיב גם בשינת הצהריים וגם קצת במשך היום ניסתי כבר את כל סוגי הטיפולים הקיימים ולא הועיל האם יש פתרון או שאני יצטרך לנצח להשאר אם טיטול? כרגע אני עם לובש טיטול בלילה ובשינת הצהריים וזה מאד לא נעים כי אני גר בפנימייה וכולם צוחקים עלי אשמח מאד לתשובה בהקדם.

שלום יש לבצע בירור שלא בוצע עד היום ולטפל בהתאם. ניתן לפנות ל 098621860 לציין קופה ולקבל הסבר.

15/03/2010 | 02:21 | מאת: ג

דבר איתי דחוף גם לי יש את אותה הבעיה אם אתה רוצה זה המסנגר שלי [email protected]

16/03/2010 | 18:41 | מאת: איציק

לא ממש יודע להתעסק עם מסנג'ר יש עוד דרך ליצור איתך קשר??

מנהל פורום הרטבת לילה