הרטבה חוזרת

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

21/02/2010 | 12:13 | מאת: אנוכי

052בני בן החמש וחצי הפסיק להרטיב למשך חודשיים וחצי באופן עצמאי. בשלושת הימים האחרונים חזרה לו תופעת ההרטבה והוא קם ספוג כולו. מבחינה התנהגותית לא השתנה מאומה וגם בבית לא היה שום שינוי. מה עלי לעשות וכיצד להתמודד עם התופעה? הלילה הוא ביקש ממני שאשים לו חיתול תחתונים.

התאמה בין תפוקת שתן לנפח שלפוחית יקבעו האם ילד ישלוט על מתן שתן. התהליך דינמי וצפוי לעליות ומורדות במידה ושינה/ יקיצה לא תקינה. יש לשלול UTI או קלצוריה ועוד.

מנהל פורום הרטבת לילה