ילד בן 8 מטופל בסדינית ללא הצלחה.

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

12/02/2010 | 09:03 | מאת: אמא לבן 8 ובת 20

ביתי טופלה בעבר בסדינית ללא הצלחה..ואח"כ במינרין באופן תקופתי. נגמלה סופית בגיל 19. בני בן 8 ילד מקסים, רגיש כמו אחותו..בוגר ומשתף פעולה. מטופל גם הוא בסדינית וחיזוק השרירים הטבעתיים..כשנה וחודשיים ללא שיפור..למעט חודש אחד שהייתה מאין הפסקה..ועוד שלשה שבועות של שיפור בחודש קודם (רק בפעמיים בשבוע הרטבה. הילד לא מוכן לוותר על תרגילים טבעתיים לפני השנה.. ומאוד רוצה להצליח.לא מדברים איתו על הנושא מלבד הסבר שזה לא תלוי בו..זה משהו פנימי שצריך לטפל בו.כמו כל בעיה או מחלה שמטפלים . קבענו אליך תור ---שניתן רק ליוני לצערי.. כיוון שברצוני למצוא אפשרות לטיפול אחר..לפני תרופות .. ביום שלישי אני מפסיקה את הטיפול בסדינית שרק מתסכל את כולנו. האם יש לך עיצה מה אפשר לעשות עד יוני כדי לעזור..?אולי מינרין רק עד הפגישה איתך? הילד מרטיב בשבוע האחרון עם הסדינית 2 - 3 פעמים בלילה..

שלום ניתן לבצע את הבירור לפני טיפול.

15/02/2010 | 19:30 | מאת: אם לבן 8 ובת 20

שוב..התור אליך ביוני..ומחר מפסיקה את הסדינית.. מרטיב כל לילה..אפשר להגיע למרפאה לפני יוני? אולי לכ"ס? מה אתה מציע?

מנהל פורום הרטבת לילה