בן 5 לא גמול בלילה ובנוסף מפספס קקי ביום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

09/09/2009 | 10:09 | מאת: דנית

שלום רב, בני בן 5 נגמל בגיל 3 ביום ועדיין אינו גמול בלילה ניסינו לגמול אותו במספר תקופות כל פעם למספר חודשים אך ללא הצלחה השינה שלו חזקה מאד והוא אינו מתעורר גם אם הוא מפספס וגם כאשר לוקחים אותו לשרותים זה מתוך שינה לכן כבר מס' חודשים שהוא ישן עם חיתול בלילה. כמו כן במהלך היום כאשר יש לו פיפי הוא יכול להתאפק עד מצב שהוא מגיע לשירותים והכל בורח לו. בנוסף בעיה שחוזרת על עצמה כל כמה חודשים היא שהוא מפספס קקי ביום ולא אומר לאף אחד ונשאר עם זה לפעמים כמה שעות עד שאני מגיעה לאסוף אותו מהגן ומגלה זאת אני לא הבנתי עדיין אם הוא לא מודע לפספוס או שהוא מתבייש בכך ולכן נשאר עם זה זה לא קרה לו כבר למעלה מ 3 חודשים ועכשיו נכנס לגן חדש והתופעה התחילה שוב אנחנו אבודי עצות ואיננו יודעים כיצד לטפל בתופעה האם זה מצב פיזי או שמא נפשי? אודה לתשובתך דנית נ.ב אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לו אגן כליה מורחב ללא רפלוקס

ממליץ לטפל באנקומפרזיס לפני הרטבה, לשלול פיסורה, ולדאוג ליציאות רק אכ ניתן לטפל בהרטבות

מנהל פורום הרטבת לילה