חיתול בלילה ופספוסים ביום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

05/09/2009 | 20:41 | מאת: שרון

בני בן שלוש וחצי כבר בגיל שנתיים היה גמול ביום, בלילה עדיין עם חיתול כיון שאינו מודע לצרכיו וגם ששואלים אותו אם יש לו שתן הוא אומר שלא, אינו מוכן לשים חיתול לכן רק כאשר הוא נרדם אני שמה לו חיתול לפעמים ימים שבאמת בקושי שתה הוא קם עם חיתול יבש אבל זה נדיר איך מצליחים לגרום לו לא להשתין בלילה ולהתרוקן מספיק לפני השינה. הדבר השני שמטריד אותי, לאחרונה לפני כחודש חלה אצלו ירידה, הוא מפספס בתחתונים דבר שלא היה? אין לי הסבר, לא עבר חוויה טראומית , נורא מתבייש בסיטואציה ואף שהסברנו לו שהוא גדול ולא צריך לעשות בתחתונים אלא רק בשירותים עדיין יוצא שהוא מפספס ולפעמים רק מספר טיפות ולפעמים תחתון ממש רטוב. מה שמפליא שהוא היה הולך לבד לשירותים ולפעמים קורא לי ועכשיו לפעמים הוא פשוט עושה על עצמו, אין לי הסבר לזה.

שלום בגיל זה קשה לגמול לילה. יום ניתן לבדוק לשלול זיהום בדרכי שתן. ותפקוד שלפ]וחית שתן. ולהחליט על טיפול !!

מנהל פורום הרטבת לילה