הרטבה בלילה-ילד בן חמש וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

16/01/2008 | 13:24 | מאת: דורית

בנינו בן ה5ץ5 היה ישן עד עכשיו עם חיתולים סופגים. הוא הביע את רצונו לישון עם "תחתונים רגילות" ואנחנו תמכנו בשינוי. עלי לציין שבבקרים לפעמים הוא קם יבש ולפעמים עם חיתול מלא. מאז שעברנו לתחתונים רגילות המצב הוא שבד"כ הוא מרטיב בלילה . מה עלינו לעשות? מה שלבי הטיפול? תודה

שלום רצוי לבצע בירור מומלץ לברר לפני כל טיפול . ניתן לטפל בפעמונית - ולקבל ביד שרה / באתר www/docshop.co.il ניתן לטפל בתרופות ממליץ להתחיל בבירור. תפקוד שלפוחית יצור שתן לילה .... בכבוד רב פרופ פומרנץ לאיזה קופה הילד שייך.

16/01/2008 | 22:00 | מאת: דורית

אנחנו שייכים למכבי. את כל הברורים עושים אצל רופא ילדים? עוד שאלה - האם ידוע על קשר בין בעיות הרטבה לבין קורדי ו/או דלקות בדרכי השתן (ללא ריפלוקס)? הבחור נולד עם קורדי ולכן עשו לו ברית רק בגיל שנה בבית חולים. ו(אני חושבת שבגל זה) הוא סבל משלוש דלקות בדרכי השתן בין גילאי 3 חודש-שנה. תודה

19/01/2008 | 12:58 | מאת: דורית שדה

המלצה אישית-זה עובד!

19/01/2008 | 12:58 | מאת: דורית שדה

המלצה אישית-זה עובד!

22/01/2008 | 12:04 | מאת: עדי

היי דורית קראתי את מה שרשמת, אני רואה שמישהי גם בשם דורית המליצה על "סדינית הפלא" אני באמת רוצה להמליץ לך על סדינית הפלא עד שתתחילו איזה טיפול, בינתיים לחסוך את הכביסות בבוקר והמצעים, יש סדינית פלא שהיא סדינית חד פעמית מאוד נעימה ורכה, המניחים אותה על המצעים וישנים עליה, וכך אם יש פיספוסים אז הסדינית הולכת לפח ואת החלפות של המצעים, אני גמלתי את ביתי עם סדינית הפלא ואני רוצה להגיד שהגמילה לא הייתה כל כך קשה , באמת הסדינית חסכה לי המון . שווה לנסות. את "סדינית הפלא" את יכולה למצוא ב"גוגל" אם אני לא טועה... שיהיה לך בהצלחה. עדי

מנהל פורום הרטבת לילה