הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

10/02/2007 | 16:00 | מאת: חלי

בני בן 4 מרטיב כל לילה למרות שלפני השינה הוא הולך לשרותים לעיתים אפילו פעמים בלילה

12/02/2007 | 12:45 | מאת: עדי

היי חלי יש לי משהו שיעניין אותך , זה נקרא " סדינית הפלא" , זוהי סדינית חד פעמית שמניחים אותה על המצעים, ישנים עליה, וכך היא חוסכת כביסות וריח של הפיפי. אני משתמשת בזה לביתי , וחבל על הזמן, תענוג. אם זה מעניין אותך תיכנסי ל"גוגל" סדינית הפלא.

שלום הרטבת לילה בגיל זה אינה בעיה שיש לטפל ממליץ להמתין לטפל ניתן לבדוק תפקוד שלפוחית- עדיף להמתין. פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה