הרטבת לילה אצל ילדה בת 5.5 .
דיון מתוך פורום הרטבת לילה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב ! הבת שלי החלה להרטיב לפני פחות משנה -בקיץ האחרון ,לאחר שכבר היתה גמולה במשך שנתיים בלילה.ניסינו מס דברים כגון-להעיר אותה בלילה לעשות פיפי ,לשתות פחות מים לפני השינה, לצבוע על דף שקיבלנו מרופאת הילדים שלה שמש\ עננים אולם דבר לא עוזר. ברצוני לציין שלא בורח לה כל לילה -יש מס ימים שבורח כל לילה ולפעמים פעמיים בלילה ולאחר מכן מס ימים שלא בורח כלל וחוזר חלילה . רופאת הילדים שלחה אותנו לבצע בדיקת שתן ואולטרסאונד כליות והכל יצא תקין.הרופאה ממליצה להתחיל טיפול במינירין-ולדעה זה עדיף על טיפול בפעמונית. הייתי שמחה לשמוע את עמדתך בנושא. תודה מראש.
שלום הרטבת לילה נגרמת בכ60 אחוז מיצור שתן מוגבר. טיפול במינרין יכול לעזור ממליץ לבצע בירור מה הגורם: 1) יצור שתן מוגבר? , שלפוחית קטנה?? ועוד. לפי התוצאות להמליץ על מתן טיפול תרופה או התניה. פרופ' פומרנץ
שלום הרטבת לילה נגרמת בכ60 אחוז מיצור שתן מוגבר. טיפול במינרין יכול לעזור ממליץ לבצע בירור מה הגורם: 1) יצור שתן מוגבר? , שלפוחית קטנה?? ועוד. לפי התוצאות להמליץ על מתן טיפול תרופה או התניה. פרופ' פומרנץ
אצל בתי תופעה דומה, רק שהיא בת 4 ו- 5 חודשים . (האמת היא שמעולם לא היתה גמולה לחלוטין בלילה, ישנן לילות שלא מרטיבה וכאלה שכן - גם אם לוקחים אותה בלילה) והפסקתי עם חיתולים לפני כ- 9 חודשים.עד עתה לא עשיתי שום ברור. האם הגיע הזמן?