הרטבת לילה לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

29/08/2023 | 08:16 | מאת: משה

שלום אני דוד בן 31 לא סבלתי אף פעם מהרטבת לילה לפני חודשיים וחצי עברתי תאונת דרכים בדרך חזרה מהעבודה לבית וקיבלתי מכות בגב וצוואר מאותו יום של התאונה אני מרטיב כמעט כל לילה לאחר שבמשך שבועיים קמתי רטוב אישתי החליטה שאני צריך לישון עם טיטול כל לילה עד שאני יפסיק להרטיב בינתיים אץהיא שמה לי טיטול של חברת נועם אול נייט לפעמים יוצא גם צואה

לאור נתונים שנכתבו ממליץ להגיע בהקדם לרופא לבדיקה על מנת לאבחן גורם אורגני שהופיע לאחר תאונה. כולל השלמת בדיקות / MRI עש. ממליץ שתפנה לרופא פאופ פומרנץ 097454684.

מנהל פורום הרטבת לילה