הרטבות ביום ובלילה לילד בן 7

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

05/06/2023 | 14:01 | מאת: נורית

בני בן 7,מרטיב ביום ויתר שאת בלילה. כששואלים אותו אם צריך לשרותים עונה לא,ואז כשמגלים שרטוב,טוען שלא הרגיש בכלל. יש גם בעייה של התלכלכות מתחילת צואה ולפעמים גם רואים צואה ברקטום.ואז שולחים אותו להתפנות. רופא ילדים טען שאין בעייה. ניסינו פעמון ,לא צלח. כיום הוא כשנה בטיפול רגשי ולא עוזר.מפריע לו כי הילדים החלו ללעוג לו.מאוד רגיש,בעל וויסות חושי גבוה. יש לו הפרעת קשב וריכוז קשה,אובחן בעבר.לא מטופל בכדורים. אובדי עצות מה עושים? אודה על תשובתך!

לפני טיפול בהרטבות לטפל בבריחת צואה אכ הרטבות יום ובהמשך לילה. ממליץ להגיע להתחיל בטיפול בהקדם פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה