הרטבה בלילה- ילד בן 8

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

07/11/2022 | 14:53 | מאת: לי

בני בן ה 8 עדיין מרטיב כמעט מידי לילה . זה יכול להיות 4-5 טיפות, ולפעמים קצת יותר (לא בכמות שמצריכה החלפת סדין). יש לציין שאין בעיות התנהגותיות / רגשיות ... (אולי קצת הפרעות קשב וריכוז אבל גם לא בטוח) . האם לדעת מצריך טיפול או עדיין בגדר הנורמלי ? תודה

בהרטבת לילה בגיל 8 מומלץ לטפל. לפני טיפול מומלץ לאבחן. הבירור לא פולשני. בעיות קשב וריכוז מאריכות את התגובה לטיפול. ההיתי מתחיל לברר את הגורם להרטבה. בכבוד רב פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה