ילד בן 6 חזר להרטיב בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/05/2022 | 07:34 | מאת: יערה

הבן שלי בן 6 כמעט. כשהיה בן 4.5 נגמל לחלוטין מהרטבת לילה למספר חודשים. לאחר שעברנו דירה חזר להרטיב כמעט כל לילה והחלטנו לחזור לחיתולי פולאפס. בחודשיים האחרונים הוא קם כל בוקר יבש אז החלטנו להוריד את הפולאפס. לאחר 3 לילות יבשים חזר להרטיב כל לילה. מה יכולה להיות הסיבה? איך מטפלים?

לשלול דלקת בדרכי שתן / ולבדוק יחס קלציום קראטינין. מצב נפשי מתוח בעיקבות שינוי . ממליץ להגביל שתיה לפני שינה לשבוע. אם לא ניתן להתחיל בבירור להרטבות לילה . בכבוד רב פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה