שאלה בנוגע לתרופת מינרין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

25/05/2021 | 15:36 | מאת: יוני

שלום, בני בן ה6 נוטל תרופת מינירין כחודשיים - 120 מ"ג. הוא מרטיב בלילות וזו הרטבה ראשונית. בתחילה נתנו לו אותה מדי יום למשך כחודש. לאחר מכן התחלנו להוריד מינונים בהתאם להוראת הרופא לצורך גמילה מהתרופה. כיום הוא לוקח 3 פעמים בשבוע. ברוצני לדעת בבקשה: 1. תוך כמה זמן התרופה אמורה להשפיע? 2.האם היינו אמורים לראות שינויי כלשהו באופן מיידי או שדובר בתהליך של תקופה ארוכה יותר? 3. האם התחלנו את תהליך הגמילה מהר מידי? תודה מראש

שלום מינרין עובד במהירות ויש תגובה תוך זמן קצר. עם הפסקת טיפול לדעתי יחזרו ההרטבות יש לשלול בעיות שלפוחית יש לשלול NP ואז לתת טיפול. ממליץ שתפנו לקבל הדרכה ומעקב מרופא מומחה. פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה