הרטבת לילה בגיל 13 למרות טיפולים שונים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

11/07/2020 | 07:23 | מאת: רחל

בני סובל מהרטבת לילה. טופל בכל טיפול אפשרי כולל טיפול תרופתי לעיתים עם הפוגה אך עדין עם הרטבה. לפני חודש וחצי החליט שהוא מפסיק לקחת כדורים ובמדך חודש הרטיב פעם אחת. בשבןע האחרון שוב חזר להרטיב פעמים. האם אפשר לעזור לו? לציין שיש סיפור משפחתי אהל לא עד גיל מאוחר שכזה. תודה מראש.

הוא קיבל כל טיפול אבל לא עבר בירור אם יש לו רצון להפסיק אחרי בירור שיבצע יפסיק להרטיב יתחיל להתעורר בלילה. צריך לבצע בירור 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה