הרטבת לילה ילדה בת 4....

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

31/10/2019 | 05:09 | מאת: דנה

ביתי בת 4, גמולה כבר שנה וחצי ביום. הגמילה ביום היתה מרובה בפספוסים וגם קושי ביציאות אבל כיום נדיר מאוד שהיא מפספסת. לאחרונה ביקשה לישון בלי חיתול, והתחלנו לנסות גמילת לילה. היא שותה מעט בערב ומתרוקנת לפני השינה. אחכ מתחיל מירוץ בניסיונות שלנו למנוע את הפספוסים - עושה פיפי כל 2-3 שעות מתוך שינה ( יש לציין שביום זה לא בתדירות כזאת גבוהה). נוצר מצב שהיא עושה 3 פעמים בלילה פיפי, בדכ בפעמיים הראשונות היא לא מתעוררת. מה אפשר לעשות כדי לצמצם את מספר הפעמים?

הבעיה היא כנראה בשלפוחית רצוי לבדוק את השלפוחית ולהחליט על טיפול בכבוד רב פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה