נוביטרופן+ מינירין תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

20/10/2019 | 20:34 | מאת: ליאת

ערב טוב, בני בן 8 נוטל נוביטרופן (כדור בוקר וכדור ערב) ומינירין (2 לפני השינה). הוא במינון הנל מזה חודש ובשבוע האחרון הטבה משמעותית (לראשונה בחייו שבוע יבש!). עם זאת, אנחנו מודאגים מתופעות של חרדה, הפרעה בשינה ועצבנות שהופיעו בשבוע האחרון. האם יתכן שקשור ? האם להפחית מעט במינון? לעצור את הטיפול? תודה!

קשה לענות ללא נתונים על מצב שלפוחית / תפקוד ובמקביל על יצור שתן לילה בדיקות שבוצעו לפני הטיפול לאחר בדיקה ניתן היה לשנות להחליט על הטיפול.

מנהל פורום הרטבת לילה