לחץ? .

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

10/10/2019 | 13:33 | מאת: שימי

בלילה הלכתי לישון ב3 כי כל כיפור נחתי ובבוקר התעוררתי אם תחתונים מעט רטובות בפיפי. הפעם האחרונה הייתה מזמן וב2 הפעמים אני חולם שאני יוצא לשירותים ומשתין שם ובפועל אני במיטה.. מה ניתן לעשות? למה תחושת רצון להשתין היא בחלום? בתקופה האחרונה אני גם מעט במתח בגלל שינויים , אז ביום יום האדרנלין מניע אבל אולי בלילה משהו נרגע ולחץ נותן את אותותיו יש איזה משהו בתזונה שאוכל לנסות או טכניקות פשוטות?

להעריך את תבנית השינה להחליט האם לברר את הגורם במע שינה. לפי תוצאות נחליט.

מנהל פורום הרטבת לילה