טיפול במינרין שמתמוסס בפה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

16/12/2018 | 09:09 | מאת: אילת

הבן שלי עבר לטיפול במינרין 120 שמתמוסס בפה לפני כשבוע. הרופא הדריך שבטיפול זה הילד אמור להתעורר בלילה. במהלך השבוע יצא לו פעמיים בתחתון. פעמיים לא יצא והוא לא התעורר, ופעמיים התעורר לפנות בוקר. איך להתייחס לכך? האם יש מקום לחזור לרופא ולעדכן אותו או שזה עדיין מוקדם והגוף צריך להסתגל לכדור? אחרי כמה זמן יש לצפות שהגוף יסתגל?

בטיפול יש עליות ומורדות לוקח זמן עד שמגיבים (חודשים של טיפול) בסוף יגיב לטיפול. ממליץ להצמד לכל ההנחיות של הרופא המטפל. האם אתם ממלאים את כל ההנחיות של הרופא המטפל??? אם כן הוא יגיב.

מנהל פורום הרטבת לילה