הרטבה אצל ילד בן 6.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

26/01/2018 | 05:42 | מאת: שיר

שלום רב, בני בן 6.5 עדיין מרטיב בלילה. ישן עם תחתוני חיתול..שאלתי היא: ידוע על הרטבה אצל הסבתא בילדותה. אם אני לא משמשת בפעמון או נותנת מינורין. האם התופעה תחלוף בעצמה לאורך השנים? מה הגיל הממוצע לסיום התופעה ? אני יודעת שזה אינדיווידואלי אבל רציתי לדעת בערך..האורולוג לא שלח לבדיקות רק נתן לנסות מינורין..טען שפעמונית לא יזור כנראה פה..

14/02/2018 | 15:31 | מאת: שיר

אשמח לתשובה לגבי הרטבה אצל ילד בן 6.5

שלום הרטבת לילה נגרמת מגורמים רבים. ממליץ לבצע בירור לפני טיפול הבירור לא פולשני בכבוד רב פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה