הרטבת לילה בגיל 7 וחצי בעונת החורף

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

11/01/2018 | 07:21 | מאת: גלית

שלום וברכה, הבן שלי נגמל מהרטבת לילה בגיל צעיר וכרגיל אבל מדי חורף(חורף בלבד) הוא מרטיב במיטה עד כשלוש פעמים בחודש . התופעה מטרידה אותו חלקית , הוא מחליף כמובן בעצמו ועצמאי ואין לנו סביב העניין שום דבר . הוא אינו מתעורר מההרטבה אלא נשאר איתה עד הבוקר.. הוא נוטה להוריד את השמיכה מעליו במשך הלילה למרות שאני מכסה אותו שוב במהלך הלילה ואולי קר לו אבל הוא ילד חם למדי ואינוחולה. אשמח לייעוץ כללי, האם כדאי לקחת אותו לרופא , האם להצמיד לו פעמונית אף על פי שזה ר מעט פעמים? המון תודה למענה

שלום רצוי לבצע בירור הרטבת לילה נגרמת ממספר גורמים ומומלץ לבצע בירור לפני טיפול ניתן לבצע את הבירור בבית לאחר קבלת הנחיות ולטפל. בכבוד רב פרופ פומרנץ 097544684

14/01/2018 | 16:41 | מאת: אורית

חברה שלי פנתה לבית מרקחת רינה-פארם והם עזרו לה שם. ממליצה לנסות, הנה הכתובת: https://rinapharm.com/הרטבת-לילה/

מנהל פורום הרטבת לילה