ילד בן 4.5 היה גמול בלילה וחזר להרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

05/07/2017 | 12:30 | מאת: ורד

הילד גמול ביום לגמרי כבר למעלה משנתיים (פיפי בקלות וגמילה קשה יותר עם קקי) שהתחלנו בחורף האחרון לגמול בלילה היינו לוקחים לפיפי לפני השינה שלנו וזה עזר מאוד ממש נגמל לגמרי... חודש אחרון החל להרטיב שוב לפעמים פעם אחת בלילה ולפעמים כמה פעמים בלילה (חשבתי שבגלל קור המזגן וכיביתי) מציינת כי במשך הלילה לא מתעורר מהפיפי רר בעצמו רק ממש בשעות הבוקר אם קורה. אני מניחה שהוא ישן חזק אם זה לא מעיר אותו ...לא היה שינוי דרמתי בזמן האחרון, אני מבינה שקיץ וכמות השתייה שלו מרובה אבל מה עליי לעשות ?

ממליץ לברר תפקוד שלפוחית שתן שלפוחית שתן לא יציבה יכולה לגרום לחזרה של הרטבת הלילה.

מנהל פורום הרטבת לילה