הרטבת לילה בת 7. טיפול מינירין הפחית כמות שתן ולא יבש לחלוטין..

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/06/2017 | 10:14 | מאת: לילך

שלום. ביתי כמעט בת 7 מעולם לא נגמלה בלילה. מרטיבה כל לילה.לובשת טיטול. התחלנו טיפול במינירין .לא השגנו יובש מוחלט אך כמות השתן ירדה (הטיטול מעט רטוב לא עמוס). שאלתי האם יתכן שהמינירין יעיל למספר שעות מסויים.היא ישנה בערך 11-12 שעות בלילה? כמו כן למה יש לה כמות שתן גדולה כל כך בלילה? תודה מראש על מענה.

מה נמצא בבירור תפקודי של שלפוחית אם השלפוחית לא תקינה הרטבה לא תפסק. ממליץ להשלים את הברורים לפני הטיפול פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה