הרטבת לילה בגיל 11.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

14/04/2017 | 15:28 | מאת: חגית

שלום רב, בני מרטיב מאז גיל 3 כבר 8 שנים באופן כמעט רצוף. ניסינו טיפול בפעמון, אך לא עזר. אנינו מטופלים במינירין כבר כמה שנים ואיננו רואים שינוי משמעותי. בילד מתוסכל מאד! מתקרב אלינו טיול שנתי והאמת שחייבים הכוונה אחרת. האם ישנו טיפול נוסף? נשמח מאד לעזרה. תודה מראש

טיפול במינרין פעמונית ועוד לא פותר את הבעיה ממליץ לברר לגורם /גורמים ולטפל עם מוטיבציה מתאימה ניתן לסיים בחצי שנה. פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה