בורח לי פיפי גם ביום וגם בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

27/03/2017 | 21:16 | מאת: שלמה

אני בן 13תאם אני מרגיש שכול המכנסיים שלי רטובות ובשבת האחרונה היתה לנו שבת כיתה וישנתי אצל חבר בבוקר כמתי וכל המיטה היתה רטובה האמא של החבר צעקה עלי ואמרה לי לנקות את מיטה יום אחד באמצ שיעור הרגשתי שכל המכנסים רטובות וכל הילדי צחקו עלי הלכתי ליועצת והיא ניקתה אותי ושלחה אותי הבייתה ואמרה שאני חייב לטפל בזה וגם ביום חמישי האחרון ה קרא לי וכול הכיתה אומרת לי לשים טיטול האורים שלי גם רוצים לשים לי טיטול והם אמרו שאם עוד פעם זה קורא הם ישימו לי אני חייב עזרה

דורש בירור מעמיק לליקוי בתפקוד שלפוחית. פרופ פומרנץ 097454684

מנהל פורום הרטבת לילה