הרטבת יום ולילה בת 6.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

16/03/2017 | 00:02 | מאת: מ.מ.

בס"ד פרופ' פומרנץ שלום. אנו פונים אליך בקשר לביתנו, בת 6.5. היא סובלת מהרטבת לילה ויום. בעבר פנינו לאורולוג ונעשה בין הדברים בדיקת על קולי וגם בדיקת אם אר איי של עמוד שידרת לומבר סקראלי עקב חשד להפרעת סוגרים, בצילום דווחה ספנית ביפידה אבל ב"ה, הכל היה תקין. סיפרה לנו אם לבן שגם סבל מהתופעה, שהפרופ' מצא אצל הילד איזה שהוא פגם במערכת הנפרולוגית וניתן לילד טיפול תרופתי. אם מה שנאמר לעיל, אנו מחפשים מטפל/כיוון וטיפול לבעיית ההרטבה של ביתנו ומבקשים לשמוע מכבוד הפרופ' אם אתה הכתובת לפתרון הבעיה? אנו מגורים באזור ירושלים וחברים בקופ"ח מאוחדת. האם יש אפשרות להתכתב עם כבודו בדוא"ל? מצפה לתשובת

יש להשלים בירור לתפקוד פזיולוגי של שלפוחית השתן הערכה תפקודית לאחר מכן ניתן להתחיל בטיפול. הבירור קצר . בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

18/03/2017 | 20:02 | מאת: מ.מ.

הוארולוג כתב: נתנה שתן ספונטנית ל-UF. מסיבה טכנית לא הספיקה לבצע בדיקה, נתנה 50 מל' שתן, שארית בסונר השלפוחית כ-2.3 מל', קוטר חלחולת כ-2 ס"מ עוד כתב US כליות ללא ממצא ובדיקה כללית תקינה

מנהל פורום הרטבת לילה