הרטבת לילה בגיל 12 גם בשעות העירות

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

29/12/2016 | 02:14 | מאת: אמא שרוצה רק טוב לילד

שלום, בני בן ה12 התחיל להרטיב בלילה אבל ההרטבה יכולה להיות מוקדמת יותר כלומר כאשר הוא עוד ער או ישנוני זה יכול להיות לו גם בארוחת הערב או כאשר כל המשפחה צופה בטלויזיה אני מודעת לכך שמיהרתי יחסית לתגובה זו אך כדי למנוע ממנו מבוכה נאלצתי לקנות לו חיתולים מכיון שאנו 5 נפשות בבית ואנו מארחים הרבה פעמים ואחיו בן השש משחק עם השכנים שלנו ומתרוצץ לו בכל הקומה כלומר הם עוברים מדירה לדירה מה שגורם לדלת להיות פתוחה ולילדים לבוא ולצאת ולכן לא רציתי לגרום למבוכה פניתי לכאן כדי לשאול איך להפסיק את ההרטבה בשעות העירות שלו כי אני יודעת איך לפתור את הרטבת הלילה והאים הרטבת הלילה קשורה לכך ואים כן אז איך לטפל בזה

בגיל זה חובה לטפל בבעיה. יש לבצע בירור לתפקוד שלפוחית ויצור שתן ולטפל בבעיה . ספונטנית יקח לו זמן רב. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה