ורידים בולטים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

26/11/2013 | 21:08 | מאת: גולדי

שלום רב, לביתי בת 11 יש ורידים נימים אדומים בולטים באזור החיבור של הרגליים מהמפשעה למטה ... יש לציין שגוון עורה הוא לבן... הילדה לובשת טייצים צמודים ובשנה שעברה רקדה בחוג ריקוד באופן אינטנסיבי האם זה הגורם לורידים/נימים הבולטים ? זה קצת מלחיץ אותי ...אודה לתשובתך

מה שאת מתארת אילו נימים. ללא כל משמעות רפואית. מדובר בבעיה אסטטית בלבד. נימים יש לכולם. בולט יותר בעור "שקוף". קיימת נטיה משפחתית, תלות בהורמונים (כולל גלולות), טראומה בעור (כמו הסרת שיער בשעווה) וכו'

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים