ורידים בולטים בידיים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

05/10/2013 | 07:57 | מאת: סיגל

אני בחורה בת 47, יש לי ורידים בולטים בגב כף הידיים,זה מאוד בולט ונראה כמו ידיים של זקנה. האם מטפלים גם באזור הידיים אם כן איזו שיטה רצויה.

לכולם ישנם ורידים בכפות רגליים ובכפות הידיים. בליטתם, כלפי חוץ, הינה פונקציה של מבנה גוף. כמובן שמנח הגוף חשוב. ההתיחסות הינה ללב. אם תרימי את ידך מעל גובה הלב - הורידים ישקעו ו"יעלמו". אם תשכבי ותרימי את רגלך מעט גם הורידים בכף הרגל "יעלמו". בניגוד לטיפול בדליות ורידים - ש"העלמתם" הינה למעשה טיפול רפואי, הורידים בידיים הינם תקינים ולא צריך לטפל בהם.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים