מה חווית ההחלמה לאחר נתוח דליות

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

12/06/2013 | 11:29 | מאת: שוקי

נותחתי לפני שבועיים וחצי "ניתוח דליות" ברגל אחת. אני נדרש להיות עם גרב אלסטית - חודש ימים. כעת, ללא הגרב איני מסוגל לעמוד על הרגליים יותר מ- 2-3 דקות. הכאבים יורדים, אבל עדיין מציק ולפעמים דיי כואב במהלך היום. מעוניין לקבל תגובות מאחרים שעברו תהליך דומה - האם סביר ? האם לאחר חודש, הצליחו להיפטר מהגרב ולעמוד באופן עצמאי ללא סיוטים ? תודה - חשוב לי מאוד.

לפי תאורך, אני מניח, שעברת ניתוח פתוח, רגיל... ישנם כאבים. תקופת ההחלמה ארוכה... אבל לאחר 4-6 שבועות תוכל להסיר את הגרב האלסטית. הליכה - קלה לעומת עמידה או ישיבה. בוקר - קל לעומת ערב.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים