רגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

19/05/2013 | 09:27 | מאת: אוריתי

אני עובדת שעות רבות יום יום מול מחשב ולכן איני בתנועה שעות רבות מאוד. אני סובלת מנפיחויות ברגליים ובפרט בקרסוליים . הבנתי שאני צריכה להניע כמה שיותר את הרגליים ורציתי בבקשה לשאול איך אפשר להניע את הרגליים במצב ישיבה ? האם יש איזה מכשיר או משהו שאפשר לשים תחת הרגליים בישיבה והוא אשר מניע אותן ?

בעת ישיבה ממושכת, יש להניע את הרגליים כמו דוושות (כמו שהפעילו בעבר מכונת תפירה). לחלופין ישנו מכשיר הנקרא סטפר - שעוזר בביצוע התנועות.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים