העלמת ורידים בקצף

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

23/09/2012 | 13:58 | מאת: ורדה

שמעתי על שיטה להעלמת ורידים בקצף אפשר לקבל הסבר? ואיפה עושים? תודה מראש

ישנן מספר שיטות לטיפול בבעיה ורידית רפואית (אי ספיקה). א) ניתוח שליפת ותלישת הורידים הלא תקינים. ב) טיפול סגירת הורידים הלא תקינים בעזרת חום - המועבר על ידי סיב המוכנס לתוך הוריד ופועל מבפנים - כאן מספר אפשרויות: לייזר, גלי רדיו וקיטור. ג) סגירת הורידים הלא תקינים ע"י הזרקת קצף מוכוונת באולטרא-סאונד. בניגוד לנ"ל, כאן מדובר בסדרה של טיפולים, המתבצעים במרפאה (ולא בחדר ניתוח). היתרון: פשוט ויחסית זול. החסרון: טיפול ארוך, ועדיין גם הוא טיפול פרטי.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים