הזרקת קצף לווריד

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

28/11/2016 | 23:54 | מאת: איריס

לפני שבוע טופלתי בהזרקה לווריד של קצף מאז יש לי נפילות מאוד גדולה כאבים עזים ואודם הייתי אצל הרופא הוא טוען שזו דלקת והמליץ לקחת אורקוקסיה...?וכן לעשות קומפרסים עם רטיות מגנזיום למה לא לתת אנטיביוטיקה?

נפיחות הוריד, אודם ומעט רגישות הינה תהליך של דלקת כימית לאחר הזרקה. יש ללכת ולהפעיל את הרגליים. מקומית ניתן להשתמש בקומפרס ו.או משחת טראומיל. ניתן להוסיף תרופה לא סטרואידאלית המפחיתה דלקת כימית. אין מקום לטיפול אנטיביוטי בדלקת כימית !

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים