טיפול בורידים/ נימים למי שיש בעיות עור

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

22/11/2016 | 15:06 | מאת: אסנת

שלום, יש לי מעט ורידים ונעימים ברגליים, לא משהו רציני אך הייתי שמחה לטפל בזה כעת אחרי שסיימתי את פרק הלידות בחיי. העניין הוא שיש לי כתם ויטיליגו קטן שנים ואני גם סובלת מאקזמה מגרדת ברגליים ( נגעים קטנים אדומים ויבשים ). האם ניתן לטפל בורידים באחת השיטות במצב כזה? אגב, האקזמה יחסית בשליטה ולא מדובר במצב דלקתי חמור או זיהום אלא בעיקר בעיה אסתטית ומגרדת. תודה.

ממליץ לטפל בורידים רק אם ישנה הפרעה בחיי הימיום כמו למשל כבדות ועייפות הרגליים או קושי בעמידה ממושכת. במיוחד בנוכחות נגעים אחרים בעור אין הצדקה בטיפול על בסיס אסטטי בלבד.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים