כמה שאלות

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

27/05/2016 | 23:30 | מאת: נטע

שלום, אני בת 27, לפני כשנה שמתי לב שיש לי פתאום המון נימים עדינים ברגליים, טופלתי בהזרקות שהעלימו אותם אבל כיום חזרו ובגדול, הכפילו את עצמם פי 3. בנוסף בחודשים האחרונים שמתי לב שרואים אצלי ממש בבירור ורידים כחולים ברגליים, האם זה נורמלי? יכול להיות שמדובר בבעיה רפואית בגילי או שזו בעיה אסתטית בלבד? יש לי קצת לחץ דם נמוך, לא יודעת אם זה קשור? ואני לוקחת גלולות מסוג יסמין כ5 חודשים, לפני כן שיניתי בין דיאנה למינס...יכול להיות שזה קשור? ואם לא אז למנ זה כן קשור? (יש לי גם נימים בכתפיים ומעט בפנים). אשמח לקבל המלצות לטיפול ומניעה... ולהבין מה יכולה להיות הסיבה לתופעות הללו

א) הסיבה לדליות ורידים (רפואית) היא תורשה והריונות. לכן, תתכן בעיה גם בגילך. ב) נימים (אסטטיקה) יש לכולם ומתרבים עם השנים. הסיבות: נטיה (לא תורשה) משפחתית, הורמונים (טבעיים ותחליפים), טראומה של העור (הסרת שיער בשעווה או באפילציה). ג) מניעה ממש אין.רצויה פעילות גופנית, משקל גוף תקין, בישיבה ממושכת בשיכול רגליים - החלפה בין הרגליים. ד) יש לבצע דופלקס ורידים בכדי לאבחן ולהציע טיפול אפשרי (אם צריך ואם כדאי). ה) טיפול בנימים, כמו כל טיפול אסטטי אחר, תמיד חוזר ! ו) טיפול בנימים כאשר בעומק בעיה רפואית - נכשל מיידית !

28/05/2016 | 19:54 | מאת: נטע

רק רציתי לשאול האם תזונה כלשהי יכולה לעזור? והאם יכול להיות קשר לגלולות? האם עדיף להוריד גלולות או לעבור למינון נמוך יותר? תודה רבה.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים