ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

02/05/2016 | 14:06 | מאת: אור כהנא

שלום, איך להעלים ורידים בולטים ברגליים? מה הפרוצדורה הרפואית הקיימת לשם כך? תודה .

ורידים ברגליים הם בעיה רפואית לא מסוכנת לחיים ולרגליים. מטרת הטיפול הינה לפתור את הפגיעה באיכות החיים - חום מקומי, גרד, נפיחות, כבדות ועייפות הרגליים. אילו משתפרים מהר. הורידים הבולטים נעלמים רק לאחר מספר חודשים. האבחנה והטיפול המתאים נקבעים לאחר בדיקת דופלקס ורידים. מספר אפשרויות: ניתוח בלייזר, גלי רדיו, קיטור. טיפול בקחאריוויין או הזרקת קצף או דבק תחת אולטרא-סאונד.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים