האם ישנו טיפול יעיל להעלמת נימים ברגליים?

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

02/05/2016 | 10:46 | מאת: ענת

שלום, ברצוני לדעת, האם ישנו טיפולך אפקטיבי לזמן ארוך ללא תופעות לוואי בטיפול בנימים?

אומרים שקסמים !!! טיפול מוצלח מאוד, לכל החיים וללא תופעות לוואי. לכל אילו שאינם קוסמים נימים הם בעיתיים: מדובר בטיפול אסטטי שכמו כל טיפול אסטטי סביר חוזר. טיפולים יעילים וכמעט ולא מרגישים אותם הם בלייזר - אך התוצאות לטווח קצר (מספר חודשים קטן) ויתכנו כוויות בעור. טיפולים יעילים אך מורגשים יותר הם בזריקות. יעילים יותר לבערך שנה (להזכירך בוטוקס למשל רק לארבעה חודשי). יתכנו צבעים ולעיתים פצעונים. אין שום טיפול פולשני או אפילו זעיר-פולשני ללא תופעות לוואי.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים