בעיות ורידים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

25/03/2016 | 13:09 | מאת: ריטה

שלום, יש לי בעיות ורידים ברגל שמאל, באותו רגל יש לי עצם בולטת מתחתלבוהןואני מרגישה כמו שריפה ברגל - אותה תחושה שמשליכה לי כאב לשוק מה אני צריכה לעשות? ידוע לי שאני סובלת מהורידים, השאלה היא אם הבעיה לא חמורה יותר מבדר"כ. תודה.

אין ספק שיש לך אי ספיקה ורידית. לא מדובר, כמובן, במצב מסוכן. בדר"כ התלונות הן חום מוקי, גרד, נפיחות, רגל כבדה ועייפה. מומלץ לטפל בטיפול זעיר פולשני דוגמת לייזר, גלי רדיו או הזרקת קצף לאחר בדיקה ויעוץ כלי דם.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים