יעילות טיפולי העלמת נימים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

13/12/2015 | 17:34 | מאת: מיטל

שלום, ניסיתי שני טיפולים שונים להעלמת נימים- אחד בשיטת הזרקות, והשני בשיטת הלייזר. כבר מספר ימים אחרי הטיפולים משני הסוגים, החלו להופיע לי נימים חדשים ורבים (אף יותר ממה שהיה לי קודם). א) האם יכול להיות שהטיפולים לא טובים לי, שהבעיה היא עמוקה יותר ולכן הטיפולים לא יעילים? ב) האם יש טיפול מסוג אחר שיכול למנוע הופעת נימים חוזרים? תודה, מיטל

נימים - תמיד חוזרים. חזרת קמטים לאחר הזרקת בוטוקס - 4 חודשים. נימים חוזרים לאחר כשנה. יש צורך לחזור ולתחזק ! ממש כמו בניית צפורניים או תספורת. בהזרקה הנימים נעלמים ממש כאילו נמחקו. לאחר 20 שניות צבעם אדום בשל התגובה להזרקה. בתהליך של 3-6 שבועות צבעם דוהה. בלייזר התהליך מעט שונה. הזרקה יעילה ליותר זמן מאשר לייזר. יש לבצע דופלקס ורידים לפני טיפול בנימים. במקרים בהם הטיפול נכשל מיידית נמצא מתחת וריד שטחי לא תקין. אכן, ישנם מיקרים בהם המטופל איננו מגיב כלל לטיפול.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים