כתמים חומים ונימים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

09/12/2015 | 00:21 | מאת: עדי

שלום אני חצי שנה אחרי ניתוח קיטור ועדיין יש לי כתמים חומים/פיגמנטציה בשוק ימין ונוספו לי רשת נימים באיזור, מה שלא היה לפני הניתוח. ברצוני לדעת אם הכתמים החומים והנימים יעלמו כתוצאה מהניתוח? ואם כן, מתי? תודה עדי

כתמים או פסים חומים הם פיגמנציה (שקיעת מרכיבי ברזל - המוסידרין) בעור שנובעת מורידים גדושים וחסומים. ברוב הגדול של המקרים הפיגמנטציה נעלמת לאחר 6-12 חודשים.

09/12/2015 | 09:22 | מאת: עדי

והנימים האדומים שמופיעים באיזור הפגמינטציה כתוצאה מהניתוח גם יעלמו?

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים