השרון 12 נתניה

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

30/10/2012 | 05:14 | מאת: לאומה

שלום אני סובלת מורידים בולטים וכואבים בשתי הרגליים כירורג לי דם המליץ על ניתוח האם אפשרי / מקובל לבצע ניתוח בשתי הרגליים בו זמנית? תודה רבה

כאב ברגליים בעיקר בסוף היום ובעת עמידה ממושכת הוא אחד מהתלונות הנילוות לאי-ספיקה ורידית (דליות). ישנם מספר טיפולים אפשריים. לאחר בדיקת דופלקס ורידים ניתן להתאים לך את הטיפול המתאים ביותר. ניתוח פתוח (תלישת ורידים)-בדר"כ לא מקובל לבצע בו-זמנית בשתי הרגליים. זאת בשל הכאב ותקופת ההחלמה הארוכה יחסית. הטיפולים החדשניים מאפשרים טיפול בו-זמנית בשתי הרגליים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים