נימים כמו רשת עכביש ברגלים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

18/07/2019 | 16:36 | מאת: טלי

אני בת 35 סובלת כמה שניםמהופעה של נימים ברגליים סגולים ואדומים..בוחטים בצבע לא בגובה מעל העור כמו רשת עכביש..נדמה שעם הזמן הם מתרבים.לאחרונה הבחנתי מדי פעם בנקודות קטנטנות רבע מילימטר קוטר על הרגליים כמ שטפי דם..הם זה יכול להיות קשןר לנימים שמדממים לנוכח המצב שהפך אותם לבולטים בצבע?

נימים היא בעיה אסטטית שכיחה. יותר בנשים על רקע הורמונאלי. מחמירה עם השנים ועקב "טראומה" של העור (חבלה, הסרת שיעא בתלישה וכו'). לעיתים מתלוות נקודות קטנטנות אדמדמות שחולפות. מים חמים, ג'קוזי ופעילות פיזית גורמים להדגשת הממצא. לא החמרה.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים