נימי דם מרובים וורידים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

03/05/2019 | 13:51 | מאת: האם גלי הרדיו הוכיחו את עצמם? הכוונה בהעלמת נימי דם וגם ורידים?הרבה מאוד מפרסמים טיפול בגלי רדיו,ושאתה מגיע מטפלים בהזרקות קצף,או זריקות

מעוניינת לדעת יותר על הטיפול להעלמת נימי דם בגלי רדיו.גם בורידים.תודה

ראשית יש להפריד בין טיפול בורידים - בעיה רפואית (אי ספיקה) לבין טיפול בנימים - אסטטיקה. האבחנה שונה לחלוטין וכך גם הטיפול. טיפול לורידים - לייזר, גלי רדיו, קיטור או הזרקת קצף או דבק. טיפול בנימים - הזרקה מקומית ולא תחת אולטראסאונד או לייזר/גלי רדיו זעירי-עוצמה. הטיפול בזריקות ממוקמות יעיל אך חוזר בממוצע לאחר כשנה. הטיפול בלייזר זעיר-עוצמה יעיל אך החזרה הינה לאחר כ-4 חודשים.

לפרטים התקשרי 052-253-2053

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים