נימים- מה בדיוק התהליך

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

16/02/2019 | 14:32 | מאת: תמר

היי, בת 24, עם מעט נימים ברגליים שהייתי רוצה להעלים. אשמח לדעת מה התהליך ומה אופציות הטיפול המומלצות. תודה

לשם אבחנה של נימים - בלבד- יש ראשית לבצע בדיקת דופלקס ורידים שחייבת להיות תקינה. נימים היא בעיה אסטטית הקיימת בכולם - נשים וגברים כאחת. הסיבה לנימים היא נטיה (לא תורשה), הורמונים נשיים וטראומה של העור (שפשוף, משיכה, חבלה). הנימים נוטות להתרבות במשך השנים (בשל שינויים בעור) וגם "לרדת" מהירכיים לכיוון הקרסוליים. שתי אפשרויות לטפל - זריקות עם מחט עדינה המוחדרת לתוך רשת הנימים או לייזר זעיר עוצמה ה"צורב" את הנימים מבחוץ, דרך העור. נימים כמו כל טיפול אסטטי - תמיד, תמיד חוזרים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים