חשש מפיגמנטציה לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

17/01/2019 | 18:36 | מאת: ג'ולי

שלום רב, בת 49, עור בהיר. מעוניינת לבצע טיפול הסרת ורידים (כנראה בהזרקות). מה הסיכוי לפיגמנטציה והאם ניתן לטפל בה אם קורית? האם יש שיטה בה אין חשש להשארת סימנים? אציין כי לפני 10 שנים ניסיתי הסרת שיער בלייזר ונוצרו לי כתמים לבנים (היפו פיגמנטציה) ברגליים לאחר טיפול אחד. לקח כשנה עד שנעלמו. יש לי עור עם נק לבנות (כנראה מהשמש). תןדה רבה.

א) טיפול להסרת שיער שונה מטיפול בורידים. ב) נכון - עור בהיר נוטה פחות לפיגמנטציה. ג) כאשר מופיעה פיגמנטציה היא חולפת ב-95% מהמקרים בתוך שנה. ד) ישנם מספר טיפולים לורידים. לא רק הזרקות. דוקא, בהזרקות ישנה יותר פיגמנטציה. ה) לשם אבחנה ולהמלצת הטיפול המתאים ביותר לך, צריך דופלקס ורידים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים