ממצאים של דופלר צווארי

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

07/08/2018 | 19:05 | מאת: רבקה

בבדיקה של דופלר צווארי נכתה שהעורק הפנימי בצד ימין יש רבדים רדבים 51 אחוז- 70 אחוז. ללא שינוי מהשנה שעברה. רמת הקולסטרול שלי הוא 100 עם כדור: ROSUVASTATIN 40 מג . רופאת המשפחה חושבתצ שעלי לקחתץ כדור נוסףלהורדת כולסטרול. האם זה נכון? ראוי לצין שלאימי היה ארוע מוחי בגיל 52 , והיא נפגעה בדיבר ובתנועה. הם ישמקום להתייעצות עמוקה יותר? תודה על תשובתכם. בברכה. רבקה צפיר

מדובר בהיצרות בינונית (51-70%) ללא תסמינים וללא שינוי מבדיקה קודמת. ממליץ המשך טיפול באספירין וביקורת דופלקס עורקי צוואר.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים