וריד חסום ברגל שמאל........

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

28/07/2018 | 20:04 | מאת: אסתר

היי שלום. אני בת 26 ויש לי וריד חסום ברגל שמאל באמצע ברך. בבדיקת דופלקס כתןב אי ספיקה בספנה ארוכה ברגל שמאל, ספנה ארוכה ישנה אי ספיקה קשה. מה עושים במצב כזה? מנתחים? אני עוד לא עברתי הריונות. האם יש סיכון? איך ארגיש כשזה מחמיר? מהי דלקת? מה המצב הכי חמור שיכול לקרות? אני מאוד מפחדת אשמח לפרטים חיובייםצושליליים לגבי המצב. תודה רבה !!!!

הבדיקה המתוארת איננה של חסימה (פקקת) אלא של אי-ספיקה. כלומר תפקוד לא תקין של המסתמים והרידים ברגל שמאל. הממצא לכשעצמו שכיח מאוד. אין סכנה לחיים או לרגל. ממליץ יעוץ כלי דם וביצוע דופלקס ורידים ברגליים.

29/07/2018 | 07:44 | מאת: אסתר

תודה רבה על המענה ! מה שכתבתי זו התשובה שיצאה בדופלקס ורידי הרגליים. הכירורג המליץ על ניתוח לייזר, השאלה שלי אם זה הכרחי? אם אמשיך ללא ניתוח האם יש סיכון? אם זה לא ככ קריטי אז למה שהוא יציע לי ניתוח? האם רק אחרי הריונות מומלץ? אשמח להכוונה !!

בעקרון אין סכנה לחיים או לרגל. הטיפול נועד לשיפור איכות החיים. והשיקול תלוי בכירורג ובך. ממליץ יעוץ מסודר עם כירורג כלי דם בו תוכלו לאחר בדיקה לדון על תלונותיך ולבחור את הגישה המתאימה ביותר.,

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים